Fara Chia 26g

0.50 

Përbërja: Fara Chia

Përdorimi: Në muesli, kokteile frutash, në përzierje për frulator , sallata etj. Këshillohet të ruhet në vënde të thata , larg dritës dhe lagështirres.

Category:

Additional information

Weight 50 g