Fara Lulëkuqe 35g

1.20 

Farat e lulëkuqes gjejnë përdorim mjaft të pëlqyeshëm në gatimin e makaronave të ndryshme si dhe në ravioli e në (njoki) gnocchi. Një kondiment i mrekullueshëm në përgatitjen e bukës e në biskota të ndryshme. Përdoret në përgatitjen e vezëve të skuqura, tek patatet dhe zarzavatet e pjekura e të furrës. Ideale për brusketa si dhe petulla e kuleçë të mbushur.

Categories: ,

Description

Përbërja: Fara Lulëkuqe

Përdorimi: Farat e lulëkuqes gjejnë përdorim mjaft të pëlqyeshëm në gatimin e makaronave të ndryshme si dhe në ravioli e në (njoki) gnocchi. Një kondiment i mrekullueshëm në përgatitjen e bukës e në biskota të ndryshme. Përdoret në përgatitjen e vezëve të skuqura, tek patatet dhe zarzavatet e pjekura e të furrës. Ideale për brusketa si dhe petulla e kuleçë të mbushur.

Additional information

Weight 45 g