Glikanxo 40g

1.05 

Glikanxo (farë ose i shtypur) përdoret kryesisht në përgatitjen e ëmbëlsirave, tortave, varietete bukësh, në oriz dhe makarona. Një shije të mrekullueshme i jep perimeve të ziera si: lakrës, kungullit etj. Përdoret shijshëm gjithashtu në gatimin e peshkut dhe frutave të detit.

Categories: ,

Description

Përbërja: Glikanxo

Përdorimi: Glikanxo (farë ose i shtypur) përdoret kryesisht në përgatitjen e ëmbëlsirave, tortave, varietete bukësh, në oriz dhe makarona. Një shije të mrekullueshme i jep perimeve të ziera si: lakrës, kungullit etj. Përdoret shijshëm gjithashtu në gatimin e peshkut dhe frutave të detit.