Hudhër Hungarie (Erba Cipollina) 25g

1.20 

Hudhra e Hungarisë (Në kuzhinën Italiane e njohur si Erba Cipollina) është një bimë me prejardhje nga Azia qendrore me një aromë karakteristike mes qepës dhe hudhrës. Është një aromatizues shumë i mirë në frutat e detit, sallatat me zarzavate, makaronat, rizoto, në salca si dhe në gatime mishi furre. Në kontakt me lagështinë e gatimit nxjerr në pah aromën karakteristike të saj.

Categories: ,

Description

Përbërja: Hudhër hungarie

Përdorimi: AHudhra e Hungarisë (Në kuzhinën Italiane e njohur si Erba Cipollina) është një bimë me prejardhje nga Azia qendrore me një aromë karakteristike mes qepës dhe hudhrës. Është një aromatizues shumë i mirë në frutat e detit, sallatat me zarzavate, makaronat, rizoto, në salca si dhe në gatime mishi furre. Në kontakt me lagështinë e gatimit nxjerr në pah aromën karakteristike të saj.