Hudhër Thelpinj 70g

1.20 

Në kontakt me lagështinë që përmban gatimi hudhra e thatë tretet duke lëshuar shijen e saj të freskët. Përdoret kryesisht në mishrat e furrës dhe të zgares, në gatimet e peshkut, në salcat dhe fërgesa, në gjellë të ndryshme, tek çomleku, tasqebapi etj. Hudhra gjen përdorim të gjithanshëm në kuzhinën mesdhetar.

Categories: ,

Description

Përbërja: Hudhër thelpinj.

Përdorimi: Në kontakt me lagështinë që përmban gatimi hudhra e thatë tretet duke lëshuar shijen e saj të freskët. Përdoret kryesisht në mishrat e furrës dhe të zgares, në gatimet e peshkut, në salcat dhe fërgesa, në gjellë të ndryshme, tek çomleku, tasqebapi etj. Hudhra gjen përdorim të gjithanshëm në kuzhinën mesdhetar.