Kakao 400 g

3.60 

Kakao është një nga ushqimet dhe pijet më të përdorura në të gjithë botën. Përdoret kryesisht si pije e ngrohtë por edhe në pastiçeri në shumëllojshmëri ëmbëlsirash me çokollatë. Kakao në vetvete është një burim i fuqishëm antioksidantësh. Përdorimi i saj është i njohur për çlirimin e Serotoninës dhe Dopaminës, dy hormone që përmirësojnë humorin dhe gjendjen emocionale.

Category:

Description

Kakao është një nga ushqimet dhe pijet më të përdorura në të gjithë botën. Përdoret kryesisht si pije e ngrohtë por edhe në pastiçeri në shumëllojshmëri ëmbëlsirash me çokollatë. Kakao në vetvete është një burim i fuqishëm antioksidantësh. Përdorimi i saj është i njohur për çlirimin e Serotoninës dhe Dopaminës, dy hormone që përmirësojnë humorin dhe gjendjen emocionale.

Additional information

Weight 470 g