Piper i Zi i grirë 330g

11.30 

Pak piper i zi shtohet te pothuajse cdo recete që mund të imagjinojmë. Më pare është cilësuar edhe si ushqim i zotave dhe jo rastësisht thirret ‘’ mbreti i erëzave ‘’. Piperi i zi vjen nga bima e piperit dhe mund ta gjejmë gjate tërë vitit. Piperi përmban magnez, vitamin K, bakër, fibra, kalcium, krom, hekur etj.

Categories: ,

Description

Përbërja: Piper i Zi i grirë

Përdorimi: Piperi i zi është ndër erëzat më të përdorshme në mbarë botën dhe natyrisht një nga artikujt që konsumatori shqiptar na kërkon. Ne sjellim pranë jush, varietetin dhe cilësinë më të mirë të kësaj erëze. Gjen një përdorim të gjithanshëm dhe mjaft të gjerë në gatim.