Kopër Farë 40g

1.05 

Përdoret kryesisht për aromën e këndshme që lë në gatimin e mishit, supës, peshkut, patateve të furrës, sallatave etj. Eshtë një ndër erëzat më të përdorshme në Lindjen e Mesme dhe Turqi. Nesë përdoret i shtypur ose i grirë shfaq menjëherë aromën karakteristike të bimës së koperit. Fara gjen përdorim dhe në disa pije.

Categories: ,

Description

Përbërja:Farë koperi.

Përdorimi: Përdoret kryesisht për aromën e këndshme që lë në gatimin e mishit, supës, peshkut, patateve të furrës, sallatave etj. Eshtë një ndër erëzat më të përdorshme në Lindjen e Mesme dhe Turqi. Nesë përdoret i shtypur ose i grirë shfaq menjëherë aromën karakteristike të bimës së koperit. Fara gjen përdorim dhe në disa pije.