Kopër 20g

0.50 

Përbërja: Kopër

Përdorimi: Përdoret kryesisht për aromën e këndshme që lë në gatimin e mishit, supës, peshkut, patateve të furrës, sallatave etj. Eshtë një ndër erëzat më të përdorshme në Shqipërinë e Mesme dhe të Jugut si dhe një erëz mjaft e njohur në kuzhinën greke. Gjatë gatimit lëshon aromën e fletës se freskët të koperit

Categories: ,

Additional information

Weight 50 g