Koriander Farë 40g

0.95 

Është një erëz e përdorur që në kohën e romakëve të lashtë. Përdoret kryesisht në përgatitjen e peshkut, supave dhe zarzavateve të furrës, gatime të ndryshme perimesh etj. Koriandëri është ideal në gatimin e kërpurdhave si dhe është mjaft i pëlqyer në gatime të ndryshme buke dhe biskotash. Shumë i pëlqyeshëm në qofte e salçiçe zgare.

Categories: ,

Description

Përbërja: Koriander farë.

Përdorimi:Është një erëz e përdorur që në kohën e romakëve të lashtë. Përdoret kryesisht në përgatitjen e peshkut, supave dhe zarzavateve të furrës, gatime të ndryshme perimesh etj. Koriandëri është ideal në gatimin e kërpurdhave si dhe është mjaft i pëlqyer në gatime të ndryshme buke dhe biskotash. Shumë i pëlqyeshëm në qofte e salçiçe zgare.