Kripë Aromatike e Bardhë 170g

0.80 

Në produktin që keni në dorë, ne kemi berë të mundur që, në një kristal të vetëm kripe, të përbëhet me aromën e freskët të hudhrës dhe dafinës, si dhe të jetë pikant në pikën e duhur nga varietetet e piperit që përmblidhen. Përdoret si një kripë normale me përdorim të gjithanshëm. Kryesisht tek peshku…etj.

Categories: ,

Description

Përbërja: Dafinë, hudhër, piper etj.

Përdorimi: Në produktin që keni në dorë, ne kemi berë të mundur që, në një kristal të vetëm kripe, të përbëhet me aromën e freskët të hudhrës dhe dafinës, si dhe të jetë pikant në pikën e duhur nga varietetet e piperit që përmblidhen. Përdoret si një kripë normale me përdorim të gjithanshëm. Kryesisht tek peshku…etj.