Kripë Aromatike e Kuqe 170g

0.80 

Proçesi teknologjik i këtij produkti bën të mundur që në një kristal të vetëm kripe të ndërthuret aroma e rigonit të freskët dhe varieteteve të ndryshme të specit dhe piperit. Përdoret si një kripë normale duke aromatizuar këndshëm gatimet e qofteve e të mishit të furrës, si dhe në gjellë të ndryshme e në patate të furrës e perime zgare.

Categories: ,

Description

Përbërja: Kripë, spec i kuq, piper etj.

Përdorimi:Proçesi teknologjik i këtij produkti bën të mundur që në një kristal të vetëm kripe të ndërthuret aroma e rigonit të freskët dhe varieteteve të ndryshme të specit dhe piperit. Përdoret si një kripë normale duke aromatizuar këndshëm gatimet e qofteve e të mishit të furrës, si dhe në gjellë të ndryshme e në patate të furrës e perime zgare.