Kripë Aromatike Portokalli 170g

0.80 

Përbërja: Kripë, hudhër, spec i kuq, piper kuq, etj.

Përdorimi: Proçesi teknologjik i këtij produkti bën të mundur që në një kristal të vetëm kripe të ndërthuret aroma e hudhrës dhe varieteteve të ndryshme të specit dhe piperit.Përdoret si një kripë normale duke aromatizuar këndshëm gatimet e qofteve e të mishit të furrës, si dhe në gjellë të ndryshme e në patate të furrës e perime zgare.

Categories: ,

Description

Përbërja: Kripë, hudhër, spec i kuq, piper kuq, etj.

Përdorimi: Proçesi teknologjik i këtij produkti bën të mundur që në një kristal të vetëm kripe të ndërthuret aroma e hudhrës dhe varieteteve të ndryshme të specit dhe piperit.Përdoret si një kripë normale duke aromatizuar këndshëm gatimet e qofteve e të mishit të furrës, si dhe në gjellë të ndryshme e në patate të furrës e perime zgare.