Kripë Aromatike 655g

3.60 

Në produktin që keni në dorë, kemi bërë të mundur që në një kristal të vetëm kripe të fusim aromën e sherebelit të malit, rozmarinës së freskët dhe atë të hudhrës.

Categories: ,

Description

Përbërja: Kripë, sherebelë, rozmarinë e hudhër.

Përdorimi: Në produktin që keni në dorë, kemi bërë të mundur që në një kristal të vetëm kripe të fusim aromën e sherebelit të malit, rozmarinës së freskët dhe atë të hudhrës. Përdoret si një kripë normale dhe tretet lehtësisht në kontakt me gatimin duke e aromatizuar atë. Gjen përdorim të gjerë kryesisht te mishi, peshku, zarzavatet, vezët, gjeli detit etj.

Additional information

Weight 725 g