Kumin i Grirë 40g

1.05 

Kumini është i përkryer në përgatitjen e sallatave në supëra dhe gjelle të ndryshme mishi si dhe në përgatitjen e ëmbëlsirave dhe bukës.Kumini është një ndër bazat e pijes së njohur Kummel (pije kjo aromatike dhe dixhestive).

Categories: ,

Description

Përbërja: Kumin i grirë

Përdorimi: Kumini është i përkryer në përgatitjen e sallatave në supëra dhe gjelle të ndryshme mishi si dhe në përgatitjen e ëmbëlsirave dhe bukës.Kumini është një ndër bazat e pijes së njohur Kummel (pije kjo aromatike dhe dixhestive).