Lule Lavandule 100g

3.00 

Lavandula eshte nje bime mjaft aromatike dhe me veti te mira mjekesore. Njihet per permiresimin e gjumit dhe vetine per te sjelle qetesi. Redukton inflamacionin, rrit imunitetin dhe detoksifikon organizmin. Ndihmon ne shendetin e mushkerive duke lehtesuar frymemarrjen si dhe sistemin tretes.

Categories: ,

Description

Lavandula eshte nje bime mjaft aromatike dhe me veti te mira mjekesore. Njihet per permiresimin e gjumit dhe vetine per te sjelle qetesi. Redukton inflamacionin, rrit imunitetin dhe detoksifikon organizmin. Ndihmon ne shendetin e mushkerive duke lehtesuar frymemarrjen si dhe sistemin tretes.

Additional information

Weight 170 g