Majorane e Përpunuar 40g

1.05 

Majorana ose mënxyraja është një bimë e së njëjtës familje të rigonit, por në ndryshim nga ky i fundit ka një aromë karakteristike dhe shumë më delikate. Gjen përdorim të gjerë dhe mjaft të pëlqyeshëm në gatimin e supës së peshkut e salcave të ndryshme, në gatimin e mishrave të furrës, në gjellë të ndryshme, salca kosi, xaxiqe, rizoto, qofte, tava furre etj. Majorana është e pasur me Vitamina C dhe esenca e saj shquhet për përmbajtjen e lartë të tanineve që e bëjnë një erëz me vlera të larta kurative.

Categories: ,

Description

Përbërja: Majorane .

Përdorimi: Majorana ose mënxyraja është një bimë e së njëjtës familje të rigonit, por në ndryshim nga ky i fundit ka një aromë karakteristike dhe shumë më delikate. Gjen përdorim të gjerë dhe mjaft të pëlqyeshëm në gatimin e supës së peshkut e salcave të ndryshme, në gatimin e mishrave të furrës, në gjellë të ndryshme, salca kosi, xaxiqe, rizoto, qofte, tava furre etj. Majorana është e pasur me Vitamina C dhe esenca e saj shquhet për përmbajtjen e lartë të tanineve që e bëjnë një erëz me vlera të larta kurative.