Moringa 30g

5.00 

Moringa është një pemë me prejardhje nga vendet ekuatoriale, mjaft e përdorur në mjekësinë tradicionale. Eshte e pasur me proteina,antioksidante, vitamina dhe minerale te domosdoshme per organizmin e njeriut. Ndihmon ne kontrollin e niveleve te sheqerit ne gjak,ul nivelet e kolesterolit dhe ka efekt antiinflamator. Përdoret si çaj, në përzierje për smoothie, në biskota apo ëmbëlsira të furrës, në supa, në salca të ndryshme.

Description

Moringa është një pemë me prejardhje nga vendet ekuatoriale, mjaft e përdorur në mjekësinë tradicionale. Eshte e pasur me proteina,antioksidante, vitamina dhe minerale te domosdoshme per organizmin e njeriut. Ndihmon ne kontrollin e niveleve te sheqerit ne gjak,ul nivelet e kolesterolit dhe ka efekt antiinflamator. Përdoret si çaj, në përzierje për smoothie, në biskota apo ëmbëlsira të furrës, në supa, në salca të ndryshme.

Additional information

Weight 100 g