Mustardë e grirë 40g

0.80 

Mustarda e grire vjen nga grirja e farave te Sinapit (Sinapis alba). Perdoret per te pergatitur mustarden. Me farat e grira te Sinapit mund te pergatisni mustarden ne shtepine tuaj sipas metodes tradicionale. Perdoret ne barbecue dhe fast food.

Categories: ,

Description

Mustarda e grire vjen nga grirja e farave te Sinapit (Sinapis alba). Perdoret per te pergatitur mustarden. Me farat e grira te Sinapit mund te pergatisni mustarden ne shtepine tuaj sipas metodes tradicionale. Perdoret ne barbecue dhe fast food.