Ndricues Kripe Himalaje me Arome

Kripa Himalaje përdoret për të bërë edhe “Ndriçues Kripe”…
nuk janë diçka që mund të hahet, por janë bërë aq të njohur
sa meritojnë një përmendje dinjitoze. Këto ndriçues të brendshëm
përdoren jo vetëm si dekor i përkryer i ambjenteve tuaja,
por mbi të gjitha kanë funksion parësor atë të pastrimit të
ajrit. Ndriçuesit e kripës janë gurë të mëdhenj kripë Himalaje,
ku llamba të lehta vendosen brenda blloqeve të zbrazura
të kripës për të rrezatuar një ngjyrim rozë. Është pikërisht
ky shkëlqim i butë rozë që ndihmon në largimin e energjisë
negative, përmirësimin e rrjedhjes së gjakut, promovimin e
qetë të gjumit dhe forcimin e niveleve të serotoninës
(hormoni i lumturisë) në tru. Nxehtësia e lëshuar butësisht
prej llambave, në kontakt me faqet e blloqeve të kripës që
e rrethon, aktivizon jonet negative, të cilat nga ana e tyre
luftojnë ato pozitive në ajër duke e “shkarkuar” atë nga
valët elektromagnetike. Si rezultat do të keni gjithmonë
një ambjent me ajër të purifikuar dhe shëndet më të mirë.
Rekomandohet për ambjentet e brendshme si shtëpi, zyra, SPA etj.

Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ndricues Kripe Himalaje me Arome”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment