Panxhar i kuq 50g

1.10 

Panxhari i kuq i cilësisë më të mirë thahet dhe më pas grihet si pluhur. Gjen përdorim në lëngje të shtrydhura, kos me fruta, në pana dhe salca të ndryshme ku jep ngjyrë dhe shije karakteristike.

Categories: ,

Description

Panxhari i kuq i cilësisë më të mirë thahet dhe më pas grihet si pluhur. Gjen përdorim në lëngje të shtrydhura, kos me fruta, në pana dhe salca të ndryshme ku jep ngjyrë dhe shije karakteristike.

Additional information

Weight 70 g