Paste Açuge

1.80 

PASTA E AÇUGEVE GIA përbëhet nga Açuge nga Deti i Mesdheut të përzgjedhura me kujdes, të përpunuara në formën e një paste shumë praktike që zë vend në të gjitha gatimet, si në salca, brusketa, supë, makarona, në salca me gjalpë dhe açuge dhe në çdo pjatë ku përdorimi i lihet fantazisë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Paste Açuge”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment