Pastë Speci Pikant

1.80 

PASTA E SPECIT PIKANT GIA përbëhet nga spec pikant natyral, i përzgjedhur me kujdes dhe i grirë. Vjen në formën e një paste shumë praktike që ze vend në të gjitha gatimet, si në gjellë, salca, brusketa, supë, makarona dhe në çdo pjatë ku kërkohet një shije pikante. Kursen kohë dhe largon bezdisjen e grirjes së specit pikant. Mjafton 1-2 cm nga pasta për ti dhënë shije dhe arome çdo gatimi.

Additional information

Weight 100 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pastë Speci Pikant”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment