Piper i Zi Kokërr 40g

1.40 

Piperi i zi është ndër erëzat më të përdorshme në mbarë botën dhe natyrisht një nga artikujt që konsumatori shqiptar na kërkon. Ne sjellim pranë jush, varietetin dhe cilësinë më të mirë të kësaj erezë. Gjen një përdorim të gjithanshëm dhe mjaft të gjerë në gatim.

Categories: ,

Description

Përbërja: Piper i zi kokërrplotë cilësia e 1-rë.

Përdorimi: Piperi i zi është ndër erëzat më të përdorshme në mbarë botën dhe natyrisht një nga artikujt që konsumatori shqiptar na kërkon. Ne sjellim pranë jush, varietetin dhe cilësinë më të mirë të kësaj erezë. Gjen një përdorim të gjithanshëm dhe mjaft të gjerë në gatim.