Piper Jeshil Kokërrplotë 30g

1.85 

Piperi jeshil ka një aromë më të butë dhe të veçantë nga piperi i bardhë dhe ai i zi. Përdoret kryesisht në mishrat e furrës, filetot e mishit dhe të peshkut në supë peshku e zarzavatesh, perime të pjekura, ne kukurecë, në gjellë të ndryshme, në turshi etj.

Categories: ,

Description

Përbërja: Piper jeshil kokërrplotë.

Përdorimi: Piperi jeshil ka një aromë më të butë dhe të veçantë nga piperi i bardhë dhe ai i zi. Përdoret kryesisht në mishrat e furrës, filetot e mishit dhe të peshkut në supë peshku e zarzavatesh, perime të pjekura, ne kukurecë, në gjellë të ndryshme, në turshi etj.