Piper Miks Kokërrplotë 35g

1.60 

Piperi miks eshte nje perzierje e piperit te kuq, jeshil, te bardhe dhe te zi. Përdoret per ti dhuruar shije dhe ngjyra gatimit, kryesisht në sallata, mishrat e furrës, filetot e mishit dhe të peshkut, në perime të pjekura, ne kukurecë, në gjellë të ndryshme, në turshi etj.

Categories: ,

Description

Piperi miks eshte nje perzierje e piperit te kuq, jeshil, te bardhe dhe te zi. Përdoret per ti dhuruar shije dhe ngjyra gatimit, kryesisht në sallata, mishrat e furrës, filetot e mishit dhe të peshkut, në perime të pjekura, ne kukurecë, në gjellë të ndryshme, në turshi etj.