Pjate Kripe Himalaje

Pjata me kripe Himalaje nxirret nga minierat e Kripes se kuqe ne kembet e vargmaleve
me te larta ne bote, Himalajeve. Keto shkembinj kripe jane miliona vjecare dhe mjaft te pasur
me rreth 84 lloje mineralesh te ndryshme. Pjatat e kripes jane nje aksesor elegant ne kuzhinen dhe
festat tuaja.

Description

Pjata me kripe Himalaje prodhohet nga kripa e kuqe qe nxirret nga minierat qe gjenden ne kembet e
vargmaleve me te larta ne bote, Himalajeve. Keto shkembinj kripe jane miliona vjecare dhe mjaft te pasur
me rreth 84 lloje mineralesh te ndryshme. Pjatat e kripes jane nje aksesor elegant ne kuzhinen dhe
eventet tuaja.
Perdorimi: Mund te serviren produkte te ngrohta dhe te ftohta si produkte barbeque,dessert, akullore,sushi,fruta etj.
Ne rast perdorimi ne furre, pjatat duhen ngrohur me pare ne temperaturen 120 C per 8-10 minuta dhe me pas
te rritet temperatura gradualisht deri ne 200 C ne menyre qe te mos kriset. Pjatat pastrohen lehtesisht duke e shpelare
ne menyre te moderuar me nje pacete enesh. Kujdes: Te mos lihet per nje kohe te gjate ne kontakt me bakrin, bronzin dhe hekurin.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pjate Kripe Himalaje”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment