Quinoa 550g

4.40 

Quinoa eshte nje ushqim me prejardhje nga Amerika Latine. Eshte baze ne kuzhinen dietike dhe vegjetariane duke qene mjaft i pasur me fibra dietike dhe proteina. Ne gatim ka te njejtat
karakteristika si orizi. Quinoa qe ne sjellim prane jush eshte perzgjedhur nga cilesia me e mire dhe e ka origjinen nga Peruja.

Categories: ,

Description

Quinoa eshte nje ushqim me prejardhje nga Amerika Latine. Eshte baze ne kuzhinen dietike dhe vegjetariane duke qene mjaft i pasur me fibra dietike dhe proteina. Ne gatim ka te njejtat
karakteristika si orizi. Quinoa qe ne sjellim prane jush eshte perzgjedhur nga cilesia me e mire dhe e ka origjinen nga Peruja.

Additional information

Weight 620 g