Rrënjë Maca 30g

5.00 

Maca e njohur ndryshe si Ginseng Peruvian vjen nga malet e Andeve në Amerikën Latine. Eshte nje afrodiziak i njohur dhe nje bime e perdorur per rritjen e energjisë dhe forcimin e imunitetit, kunder çrregullimeve te menopauzes si dhe për rritjen e pjellorisë. Në kuzhinë përdoret në ëmbëlsira dhe biskota e përzier me kanellë ose kakao,në smoothie, në akullore, në waffles me banane dhe çokollatë, në pije të ngrohta si kakao me maca apo maca latte.

Description

Maca e njohur ndryshe si Ginseng Peruvian vjen nga malet e Andeve në Amerikën Latine. Eshte nje afrodiziak i njohur dhe nje bime e perdorur per rritjen e energjisë dhe forcimin e imunitetit, kunder çrregullimeve te menopauzes si dhe për rritjen e pjellorisë. Në kuzhinë përdoret në ëmbëlsira dhe biskota e përzier me kanellë ose kakao,në smoothie, në akullore, në waffles me banane dhe çokollatë, në pije të ngrohta si kakao me maca apo maca latte.

Additional information

Weight 100 g