Selino në Feta 40g

1.05 

Gjen përdorim të gjerë dhe mjaft të pëlqyeshëm në gatimin e supës së peshkut, të salcave dhe perimeve, në gatimin e mishrave të furrës, në gjellë të ndryshme, në përgatitje salca kosi, xaxiqe, etj. Në kontakt me lagështirën e gatimit rifiton aromën duke i shtuar gatimit, aromën e këndshme të selinos.

Out of stock

Categories: ,

Description

Përbërja: Selino.

Përdorimi: Gjen përdorim të gjerë dhe mjaft të pëlqyeshëm në gatimin e supës së peshkut, të salcave dhe perimeve, në gatimin e mishrave të furrës, në gjellë të ndryshme, në përgatitje salca kosi, xaxiqe, etj. Në kontakt me lagështirën e gatimit rifiton aromën duke i shtuar gatimit, aromën e këndshme të selinos.