Shafran Indie 25g

0.50 

Përbërja: Shafran Indie.

Përdorimi: Kurkuma është një nga erëzat më të njohura e të përdorura në kuzhinën aziatike. Kjo erëz vjen nga rrënja e një bime që rritet në Indi. Është ndër komponentet bazë që bëhet Carry. Përdoret si një ngjyroses i mirë. Përdoret në gatime fruta deti, peshku, mishra furre e zarzavate, në salca, gatime orizi etj. Gjen vend me raste edhe në ëmbëlsira dhe biskota.

Categories: ,

Additional information

Weight 50 g