Sherebelë e Përpunuar 40g

0.75 

Është një ndër erëzat më të përdorshme në SH.B.A. I shkëlqyer përdorimi në mishra të viçit, pulës, derrit, qingjit e gjelit të detit, qoftet, kukureci etj. Fletët e bimës krahas nje erëze për gatim është gjithashtu një bimë mjekësore e njohur dhe e përdorur si një kurues natyror për kollën e bardhë, djersitjet e tepërta, tensionin, etj. Fleta e sherebelës është e pasur me përmbajtje të lartë tyjoni, linaoli, canfori etj.

Categories: ,

Description

Përbërja: Sherebelë e grirë.

Përdorimi: Është një ndër erëzat më të përdorshme në SH.B.A. I shkëlqyer përdorimi në mishra të viçit, pulës, derrit, qingjit e gjelit të detit, qoftet, kukureci etj. Fletët e bimës krahas nje erëze për gatim është gjithashtu një bimë mjekësore e njohur dhe e përdorur si një kurues natyror për kollën e bardhë, djersitjet e tepërta, tensionin, etj. Fleta e sherebelës është e pasur me përmbajtje të lartë tyjoni, linaoli, canfori etj.

Additional information

Weight 50 g