Spec i kuq i ëmbël 25g

0.50 

Përbërja: Spec i kuq i ëmbël

Përdorimi: Përdoret kryesisht për aromën dhe ngjyrën që lë në gatim. Gjen përdorim të gjerë në gjellë të ndryshme, në supa e në salca, në gatimin e mishit, qoftet dhe disa lloje të peshkut të furrës. Përdoret në sallata të ndryshme, për të aromatizuar perimet si dhe është një garnityrë mjaft e këndshme që shkon kudo.

Categories: ,

Additional information

Weight 50 g