Spec i kuq i tymosur 30g

0.50 

Paprika i tymosur prodhohet nga tharja dhe tymosja me dru lisi e Specit të kuq të ëmbël. Përdoret kryesisht për aromën dhe ngjyrën që le në gatim. Gjen përdorim të gjerë në gjellë të ndryshme,në supa e në salca,në gatimin e mishit,qoftet dhe disa lloje të peshkut të furrës. Përdoret në sallata të ndryshme, për të aromatizuar perimet,vezët,frutat e detit dhe si garniturë në antipastat e ndryshme.

Categories: ,

Description

Paprika i tymosur prodhohet nga tharja dhe tymosja me dru lisi e Specit të kuq të ëmbël. Përdoret kryesisht për aromën dhe ngjyrën që le në gatim. Gjen përdorim të gjerë në gjellë të ndryshme,në supa e në salca,në gatimin e mishit,qoftet dhe disa lloje të peshkut të furrës. Përdoret në sallata të ndryshme, për të aromatizuar perimet,vezët,frutat e detit dhe si garniturë në antipastat e ndryshme.

Additional information

Weight 50 g