Spec i kuq pikant 32g

0.50 

Përbërja: Spec i kuq pikant.

Përdorimi: Ky varietet është cilësia e parë dhe padiskutim një pikant i përzgjedhur nga varietet më të mira të specit të kuq. Gjen një përdorim mjaft të gjerë në salca të ndryshme, supëra, gjellë të shumë llojeve, rizoto, qofte, mishra të furrës, vezët, sallatat, si aromatizues për djathra, patate etj.

Categories: ,

Additional information

Weight 50 g