Spec Jeshil i dehidratuar 270g

6.00 

Speci jeshil i dehidratuar është një ushqim mjaft praktik, i përdorshëm në supa, gjellë e sallata të ndryshme. Eliminon lodhjen e qërimit të specit dhe rifiton të gjithë aromen dhe shijen e specit të freskët në kontakt me lageshtinë e gatimit.

Categories: ,

Description

Speci jeshil i dehidratuar është një ushqim mjaft praktik, i përdorshëm në supa, gjellë e sallata të ndryshme. Eliminon lodhjen e qërimit të specit dhe rifiton të gjithë aromen dhe shijen e specit të freskët në kontakt me lageshtinë e gatimit.

Additional information

Weight 350 g