Spirulina 40 g

5.00 

Është pluhuri i nje alge të gjelbër që mund të konsumohet si ushqim. Përmban rreth 60% proteina si dhe aminoacide dhe Omega 3,6 dhe 9. Sasia e madhe e vlerave ushqyese qe ajo permban ka bere qe te perdoret si ushqim per astronautet ne hapesire. Eshte e pasur ne vitamina si A dhe B12. Përdoret duke u shtuar në lëngjet e frutave, në smoothie, në miksime me qumesht bajamesh,në kremëra të ndryshëm, në ëmbëlsira ku jep ngjyrën blu në të gjelbër. Ajo mund të shtohet në përgatitjen e gatimeve të ndryshme si qofte me perime apo veze omletë.

Description

Është pluhuri i nje alge të gjelbër që mund të konsumohet si ushqim. Përmban rreth 60% proteina si dhe aminoacide dhe Omega 3,6 dhe 9. Sasia e madhe e vlerave ushqyese qe ajo permban ka bere qe te perdoret si ushqim per astronautet ne hapesire. Eshte e pasur ne vitamina si A dhe B12. Përdoret duke u shtuar në lëngjet e frutave, në smoothie, në miksime me qumesht bajamesh,në kremëra të ndryshëm, në ëmbëlsira ku jep ngjyrën blu në të gjelbër. Ajo mund të shtohet në përgatitjen e gatimeve të ndryshme si qofte me perime apo veze omletë.

Additional information

Weight 100 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Spirulina 40 g”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment