Stevia 60g

5.00 

Ekstrakti i Stevias nxirret ne menyre natyrale nga gjethet e bimes së Stevias. Eshte nje embelsues natyral me zero sheqer dhe embelsi rreth 200 here me te larte se sheqeri i zakonshem. Eshte nje embelsues ideal per personat qe vuajne nga diabeti ose tensioni i larte. Perdorimi i Stevias ne vend te sheqerit sjell disa perfitime te terthorta si pengimi i zhvillimit te baktereve qe zhvillohen ne prezencen e sheqerit te zakonshem. Stevia nuk permban kalori dhe si e tille ndihmon ne humbjen ne peshe duke mos u kursyer ne konsumimin e embelsirave.

Description

Ekstrakti i Stevias nxirret ne menyre natyrale nga gjethet e bimes së Stevias. Eshte nje embelsues natyral me zero sheqer dhe embelsi rreth 200 here me te larte se sheqeri i zakonshem. Eshte nje embelsues ideal per personat qe vuajne nga diabeti ose tensioni i larte. Perdorimi i Stevias ne vend te sheqerit sjell disa perfitime te terthorta si pengimi i zhvillimit te baktereve qe zhvillohen ne prezencen e sheqerit te zakonshem. Stevia nuk permban kalori dhe si e tille ndihmon ne humbjen ne peshe duke mos u kursyer ne konsumimin e embelsirave.

Additional information

Weight 100 g