Stika Pishe 45g

4.85 

Stikat e pishes jane nje nga ushqimet me te vleresuara. Gjejne perdorim tipik ne pergatijen e te famshmes Pestos Genovese se bashku me vaj ulliri dhe borzilok. Kane permbajtje te larte yndyrash bimore dhe jane burim proteinash, fibrash dietike, magnezi dhe hekuri.

Description

Stikat e pishes jane nje nga ushqimet me te vleresuara. Gjejne perdorim tipik ne pergatijen e te famshmes Pestos Genovese se bashku me vaj ulliri dhe borzilok. Kane permbajtje te larte yndyrash bimore dhe jane burim proteinash, fibrash dietike, magnezi dhe hekuri.

Additional information

Weight 110 g