Sumak 50g

1.45 

Erëza e shijshme e Sumakut është mjaft popullore në vendet e Lindjes së Mesme dhe Mesdhetare. Ka një shije të ngjashme me Limonin dhe uthullën dhe pak më të athët. Përdoret mbi çdo gjë, nga mishi,gjellët,sallatat,salcat e përgatitura e deri sipër bakllavasë apo ëmbëlsirave.

Categories: ,

Description

Erëza e shijshme e Sumakut është mjaft popullore në vendet e Lindjes së Mesme dhe Mesdhetare. Ka një shije të ngjashme me Limonin dhe uthullën dhe pak më të athët. Përdoret mbi çdo gjë, nga mishi,gjellët,sallatat,salcat e përgatitura e deri sipër bakllavasë apo ëmbëlsirave.