Susam Fare 60g

1.00 

Farat e susamit jane mjaft te njohura per perdorimin e tyre mbi buke dhe produkte brumi te llojeve te ndryshme, ne biskota te kripura etj. Gjejne perdorim ne perimet e furres si dhe ne kuzhinen vegjetariane dhe vegane

Categories: ,

Description

Farat e susamit jane mjaft te njohura per perdorimin e tyre mbi buke dhe produkte brumi te llojeve te ndryshme, ne biskota te kripura etj. Gjejne perdorim ne perimet e furres si dhe ne kuzhinen vegjetariane dhe vegane

Additional information

Weight 75 g