Timus (Thymus Vulgaris L.) 50g

1.05 

Timusi ose timo i njohur në kuzhinën italiane është një erëz aromatike mjaft e pëlqyer dhe e përdorur. Në sajë të aromës karakteristike timusi përdoret në supa perimesh, të mbushura, në salca makaronash. Aromatizon këndshëm patate, kërpudha, perime furre dhe të skuqura. Ideal në aromatizimin e vajit te ullirit dhe atij pikant. Timusi shkon shumë dhe ne gatimin e peshkut dhe të kallamareve.

Categories: ,

Description

Përbërja: Timus.

Përdorimi:Timusi ose timo i njohur në kuzhinën italiane është një erëz aromatike mjaft e pëlqyer dhe e përdorur. Në sajë të aromës karakteristike timusi përdoret në supa perimesh, të mbushura, në salca makaronash. Aromatizon këndshëm patate, kërpudha, perime furre dhe të skuqura. Ideal në aromatizimin e vajit te ullirit dhe atij pikant. Timusi shkon shumë dhe ne gatimin e peshkut dhe të kallamareve.

Additional information

Weight 60 g