Trëndelinë 40g

1.05 

Trëndelina është një erëz mjaft e përdorshme në kuzhinën vegjetariane për të aromatizuar supa, gjellë, rizoto, zarzavate dhe sallata të ndryshme. Natyrisht tek gatimi mishit dhe i peshkut gjen një vend mjaft të pëlqyeshëm si dhe në gatimin e pastiços dhe në ëmbëlsira sipas shijes. Kjo bimë njihet për aftësitë e saj afrodiziake.

Categories: ,

Description

Përbërja: Trëndelinë ( Kopër grek).

Përdorimi: Trëndelina është një erëz mjaft e përdorshme në kuzhinën vegjetariane për të aromatizuar supa, gjellë, rizoto, zarzavate dhe sallata të ndryshme. Natyrisht tek gatimi mishit dhe i peshkut gjen një vend mjaft të pëlqyeshëm si dhe në gatimin e pastiços dhe në ëmbëlsira sipas shijes. Kjo bimë njihet për aftësitë e saj afrodiziake.