Vaj Esencial Dafine 10 ml

4.85 

VAJ ESENCIAL DAFINE
(lëkurë, banjë, difuzor)
• kundër kollës dhe të ftohtit (3 pika në inhalator)
• parfumues lëkure dhe ambjenti
• Perdoret ne masazh
• anti-inflamator: lehtëson dhimbjet muskulare
• kundër prerjeve (burrat kur rruhen)
• kundër rënies së flokëve (shtohet në shampoo)
• anti fungal: kundër zbokthit apo skalpit të thatë
Këshillohet për përdorim të jashtëm i tretur me vajra të tjera si vaj ulliri ose vaj kokosi ose në difuzor. Për çdo përdorim tjetër këshillohuni me mjekun tuaj.

Category:

Additional information

Weight 70 g