Vaj Esencial Dëllinje e Kuqe 10 ml

4.85 

Vaji esencial i Dëllinjës së kuqe shquhet për vetitë antiseptike, fungicide dhe antimikrobike. Përdoret kryesisht në aromaterapi. Konsultohuni me mjekun tuaj për çdo përdorim tjetër. Përbërësit: Vaj esencial Dëllinje e Kuqe (Juniperus oxycedrus) 100% i pastër. Të përdoret i holluar dhe vetëm për përdorim të jashtëm.

Category:

Description

Vaji esencial i Dëllinjës së kuqe shquhet për vetitë antiseptike, fungicide dhe antimikrobike. Përdoret kryesisht në aromaterapi. Konsultohuni me mjekun tuaj për çdo përdorim tjetër.
Përbërësit: Vaj esencial Dëllinje e Kuqe (Juniperus oxycedrus) 100% i pastër. Të përdoret i holluar dhe vetëm për përdorim të jashtëm.

Additional information

Weight 70 g