Vaj Esencial Dëllinje e zezë 10ml

4.85 

VAJ DËLLINJE E ZEZË
• përmbajtje të lartë të vitaminës C
• antioksidant i fuqishëm
• anti inflamator: redukton inflamacionin në lëkurë
• redukton njollat e moshës/diellit dhe pastron poret
• diuretik: ndihmon funksionin e veshkave nëpërmjet nxitjes së urinimit
• ndihmues: qetëson artritin, reumatizmën, dhimbjen e muskujve
• depurativ: pastron dhe ndihmon në qarkullimin e gjakut
• stimulues: për aktivitetin e trurit, neuroneve, sistemit tretës.
Këshillohet për përdorim të jashtëm i tretur me vajra te tjera si vaj ulliri ose
vaj kokosi ose në difuzor. Për çdo përdorim tjetër këshillohuni me mjekun tuaj.

Category:

Additional information

Weight 70 g