Vaj Esencial Helikrisum (Lule Aku, Makthi)

VAJ HELICHRYSUM (Lule Aku)
• anti inflamator: zvogëlon inflamacionin e muskujve
• anti fungal: ndihmon plagët të shërohen më shpejt
• anti bakterial: ndihmon në luftimin e ftohjes dhe kollës
• anti alergjik: zvogëlon simptomat e alergjisë, veçanërisht dermatitin e kontaktit
• dixhestiv: fryrje stomaku, dispepsi, kapsllëk
• ndihmon në crregullimet e fshikëzës së tëmthit
• ndihmon në pagjumësi
• trajton aknet (veçanërisht plagët e tyre)

Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vaj Esencial Helikrisum (Lule Aku, Makthi)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment