Vaj Esencial Lavandule

VAJ LAVANDULE
(lëkurë, gatim, parfumues ajri)
• redukton ankthin dhe stresin emocional
• shëron djegiet dhe plagët
• përmirëson gjumin
• riparon komplekset e fytyrës dhe redukton aknet
• ngadalëson plakjen falë oksidantëve të fuqishëm që përmban
• përmirëson ekzemat dhe psoriazën
• lehtëson dhimbjen e kokës
• parfumues lëkure dhe ambjenti

Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vaj Esencial Lavandule”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment