Vaj Esencial Trumze 10ml

4.85 

VAJ TRUMZE
• stimulues: për sistemin nervor dhe atë imunitar
• ekspektorant: lehtëson kollitjen, ftohjen,
• anti bakterial: irritime të gojës (herpes)
• anti fungal: kundra mykut të lëkurës
• kundra pickimeve të insekteve
• ndihmues: lehtëson artritin dhe dhimbjen e muskujve
• kundër rënies së flokëve dhe problemeve me zbokthin
• kundër diarresë
Këshillohet për përdorim të jashtëm i tretur me vajra te tjera
si vaj ulliri ose vaj kokosi ose në inhalator. Për çdo përdorim tjetër këshillohuni me mjekun.

Categories: ,

Additional information

Weight 70 g