Vaj Fara Chia 250ml

10.50 

Category:

Description

Vaji i farave Chia eshte nder vajrat me te pasur ne natyre. Ai permban acid linoleik qe ndihmon ne perthithjen e vitaminave A,D,E dhe K dhe sasi te Omega 3 dhe Omega 6 me teper se Salmoni. Eshte nje antiinflamator dhe antioksidues perfekt. Ndihmon per nje tretje te mire te ushqimeve dhe hidratim te lekures.Bashkohet mire me recetat dietike, produktet e detit si salmoni,mishin e pules,sallata,salca dhe receta te gatuara me zjarr te ngadalte.

 

Chia seeds oil is one of the richest oil found in nature. It contains linoleic acid which helps absorbing Vitamins A,D,E and K and contains quantities of Omega 3 and 6 higher than Salmon. It has anti-inflammatory and antioxidizing properties. It matches perfectly with seafood, poultry,salads, dips, sauces and all low heat recipes.

Additional information

Weight 500 g